Recensies

“Door een sterfgeval in de familie moesten wij een vrijstaande garage en een huis verkopen. Elmar heeft deze beiden voor ons kunnen verkopen binnen zeer korte tijd.
Het contact met Elmar verliep altijd goed. Door de afgebakende pakketten kwamen we ook achteraf niet voor onverwachtse kosten te staan.
Mochten wij ooit weer een makelaar nodig hebben dan twijfelen we geen moment om thuismakelaars in te schakelen.”
Dhr. Lamper

“Top makelaar! Ik heb gebruik gemaakt van Elmar bij de verkoop van mijn oude woning en de aanschaf van mijn nieuwe woning, niks op aan te merken. Hij neemt de tijd voor je. Echt perfect!”

Dhr. Florusse

“De diensten van Thuismakelaars gebruikt als aankoopmakelaar. Elmar de Kok heeft met zijn achtergrond veel kennis op het gebied van bouwkunde ,VVE’s en verhuur. Daarnaast denkt hij ook een stap verder, hoe ligt dit pand in de markt bij verkoop over een aantal jaar? Dit kwam van pas bij mijn zoektocht naar een appartement in de binnenstad van Goes. Eerst heeft Elmar mij twee panden afgeraden omdat er te veel minpunten aan het licht kwamen. Vervolgens heeft hij binnen zijn netwerk een appartement gevonden wat nog in de verkoop moest komen en was ik iedereen te snel af. Ontzettend blij met mijn aankoop, wat zonder Thuismakelaars nooit gelukt zou zijn. Elmar bedankt!”

Dhr. De Waal

“Zeer goede begeleiding gehad bij de koop van onze woning. Top, ga zo door!”

Mevr. Swaanen

“Goeie prijs en een fijne makelaar! Ons huis binnen een week verkocht”

Fam. Corstanje

“Ik geef Thuismakelaars 5 sterren, omdat: ze veel bereik hebben via social media, 3 pakketten zodat je altijd weet wat de financiële kosten zijn. Ons huis was binnen 2 weken verkocht. Top gedaan!

Fam. Vermeulen

“Duidelijke communicatie en een heldere aanpak. We hadden overwogen om via een internet-makelaar onze woning te verkopen, maar na een gesprek met Elmar hebben we gelukkig voor een lokale partij gekozen. We hebben de bezichtigingen zelf gedaan, de eerste keer een beetje zenuwachtig maar de bezichtigingen zijn prima verlopen en we hebben onze woning snel verkocht. Ik beveel Thuismakelaars zeker aan!”

Fam. Bezuijen

Snelle aanpak van Elmar, hij is erg enthousiast en gedreven in wat hij doet. Deed er alles aan om tegemoet te komen aan wat ik vroeg. Dank je wel!

Ilse Dierckx

Via via in contact gekomen met Elmar van Thuismakelaars. Ondanks dat onze woning de eerste woning zou worden die hij zou gaan verkopen, er toch voor gekozen ons appartement bij Thuismakelaar te koop te zetten. Hier hebben we geen spijt van gehad. Thuismakelaars biedt een prima service, is vriendelijk, professioneel, en maakt veel gebruik van de invloed van social media. Er stonden mooie foto’s van ons appartement op onder andere Facebook en huislijn.nl. Mede dit heeft ervoor gezorgd dat wij afgelopen woensdag de verkoop van ons appartement hebben kunnen afronden, nadat het nog geen 4 weken te koop heeft gestaan. Op zoek naar een makelaar? Maak eens kennis met Thuismakelaars!

Renate de Reus

Na verschillende makelaars gesproken te hebben was het voor ons meteen duidelijk. We hadden direct een goede klik met Elmar. Hij voelde ons goed aan. We zaten meteen op 1 lijn qua aanpak mbt de verkoop van onze bestaande woning en de aankoop van de nieuwe woning. Thuismakelaars is een bedrijf van deze tijd met een frisse maar ook stevige aanpak via social media. Ook financieel is alles helder door de verschillende pakketten weet je precies waar je aan toe bent en kun je zoveel of zo weinig doen als je zelf wilt. Van bouwkundig advies tot het maken van mooie foto’s Thuismakelaars is van alle markten thuis. Dit alles resulteerde in het feit dat ons huis binnen 1 week verkocht was. Kortom Thuismakelaars is een echte aanrader wanneer je de stap naar een andere woning wil gaan maken!

Fam. Donders