Wij verkopen woningen anno nu! Wij zijn anders dan de traditionele makelaar. Door onze vaste prijzen en keuzepakketten kunnen we iedereen helpen tegen een super scherp tarief. Dankzij onze stevige social media aanpak bereiken wij een grote doelgroep. Dat is toch wat u wilt als u uw woning gaat verkopen?

 

Wij hebben geen opstartkosten, foto’s en plattegronden zitten in de prijs inbegrepen! Daarnaast heeft u altijd 1 aanspreekpunt en kunt u vragen ook gewoon even appen (ook ’s avonds en in het weekend!).

 

Wij komen graag een keer langs voor een gratis waardebepaling om alles uit te leggen.

“Als oprichter en eigenaar van Thuismakelaars help ik mensen graag met de verkoop van hun woning. Met mijn bouwkunde achtergrond en kennis van de lokale huizenmarkt haal ik het beste uit de verkoop. Ik ben er van overtuigd dat het vak makelaar aan vernieuwing toe is. Graag schud ik de gevestigde orde wakker met onze nieuwe, frisse en sociale manier van werken.

In mijn vrije tijd mag ik graag een balletje slaan op de tennisbaan en ben ik met regelmaat op de racefiets te vinden.”

Sinds 1990 werk ik met veel plezier in de vastgoedbranche. Ik heb een branche brede ervaring opgedaan, onder andere als verhuurmakelaar, vastgoed beheerder. Met mijn expertise ga ik bijdragen aan de kwalitatieve en kwantitatieve ambities van Thuismakelaars.